El festival Maremagnvm oferirà una vintena d'activitats entre el 12 i el 15 d'abril

El festival Maremagnvm oferirà en la seva quarta edició una vintena d'activitats entre el 12 i el 15 d'abril per tota Mallorca amb la finalitat d'acostar el món clàssic de les Balears a tots els ciutadans.

Des del Consell de Mallorca han destacat en un comunicat activitats com els tallers educatius que acull el pati del Centre Cultural la Misericòrdia, així com les recreacions històriques i espectacles teatrals.Igualment, s'oferiran visites guiades al Museu de Mallorca, al Castell de Bellver, al jaciment de Son Fornés i al d'Es Rossells, així com conferències i tallers de recreació històrica.

Com a novetat s'inclou dins del programa d'activitats la lluita de gladiadors i tast de cuina romana que es durà a terme el dissabte 14 d'abril a la ciutat romana de Pollentia (Alcúdia). També dissabte La Misericòrdia acollirà la recreació d'una cerimònia nupcial en l'antiga Roma i el diumenge, novament, la lluita de gladiadors. Durant tot el cap de setmana també es representaran les obres teatrals 'Apicata. Novatragèdia romana' i ‘Mecenàs'. (Leer más)

Posts Destacados
Posts Recientes

C/ del Pare Bayó, 21

Palma de Mallorca

Islas Baleares

info@absacmallorca.com

Tel. (+34) 622 260 735

© 2015