top of page
Formación para docentes organizada por ABSAC

Durante el fin de semana del 6 y 7 de octubre de 2023, ABSAC Mallorca organizó una formación homologada sobre la "Intervención Práctica de las Altas Capacidades en el Aula" en el IES Madina Mayurqa, en la cual participaron diversos profesionales de la educación.


Durante dos días, los asistentes recibieron formación sobre las altas capacidades, la intervención educativa, estrategias de intervención y diferentes recursos diseñados para maximizar el potencial de estos niños y niñas.


La Formación fue realizada por Natalia Serrats, docente y psicóloga especializada en altas capacidades, miembro del gabinete Hemisferi de Barcelona. Serrats cautivó a los docentes con su experiencia, carisma, sensibilidad y enfoque práctico para abordar las necesidades de los alumnos con Altas Capacidades.


Con el éxito de esta formación, ABSAC Mallorca tiene como objetivo primordial la formación en el ámbito educativo y va a continuar ofreciendo más cursos de formación y más becase de experto para garantizar que todos los alumnos tengan la oportunidad de alcanzar su máximo potencial.

 
thumbnail_formacio docents oct_23.jpg

INTERVENCIÓ PRÀCTICA DE LES ALTES CAPACITATS DINS L’AULA INCLUSIVA

Absac Mallorca vol ser un membre actiu a la comunitat educativa per això ha organitzat una formació presencial

Destinataris: adreçat a docents d’educació primària


Places: 30

Hores totals: 10 hores


Calendari i horari: divendres 6 d’octubre : de 16h a 21h i dissabte 7 d'octubre de 9h a 14h

Preu: 45€

Lloc: pendent de determinar a Palma

 

Objectius:

 

1. Conèixer els tipus i trets identificadors dels alumnes amb altes capacitats (Trets cognitius, creatius, emocionals i motivacionals )

2. Conèixer models, tècniques i programes per intervenir a l’aula ( les fortaleses i debilitats d’aquests models, tècniques i programes)

3. Elaborar, executar i implementar diferents models d’intervencions dins de l’aula amb alumnes d’altes capacitats.

4. Aprendre a valorar el funcionament de la intervenció a l’aula des dels diferents punts de vista inclusiu (professor, alumne, altres alumnes...) i saber proposar accions rectificatives si escau.

 

Continguts:

 

1. Intervenció educativa: Enriquiment, compactació, agrupació o flexibilització

2. Disseny de programes d'enriquiment: Banc de recursos

3. Estratègies didàctiques d'intervenció. Pla de treball.

4. Elaboració , gestió i avaluació del PIA

5. Mostres d'intervenció educativa.

bottom of page